Forum zakonu Sparta [Spart]
Proponuje zrobic odzielny dzial pt"Farma" gdzie kazdy z zakonu bedzie mial swoj topic , ktory bedzie mogl non stop edytowac. Aby nie robic niepotrzebnie xx postow tylko wszystko elegancko w 1 poscie zamiescic
np:
1.
Avryl wygrał i przejął 576 srebrników
Avryl otrzymal 2 PD i wisniaa otrzymal 0 PD.
Atakujący zadał obrażeń: 46 / Obrońca zadał obrażeń:
2.
Avryl wygrał i przejął 576 srebrników
10.Avryl wygrał i przejął 576 srebrników
I co jakis czas dopisywac swoja farme. Jest w tym jeden problem , mozliwosc edytowania wiadomosci w kazdej chwili i na zawsze
Co o tym sadzicie ?
dla nie bomba ;] , ale ja proponuje wklejac tylko nick Farmy , ilosc srebrnikow jaka na nim zyskalismy i date kiedy zostal zaatakowany , i przy kazdym kolejnym ataku na goscia edytowac tylko date i srebrniki np :
Auryta - 300 - 10.11.07 (to oczywiscie jest tylko przyklad)
mozna zrobic taki dzial na forum zakonnym w BK , ale to bym poddal glosowaniu...
i trzeba jakis prog minimalny srebrnikow ustalic... ja proponuje 130 ;]
Ostatnio edytowany przez griffin (2007-11-10 15:07:03)
Administrator
Wszytko jest OK. Bardzo dobry pomysł. Jestem za tym aby dodaliśmy dział farmy w forum BK. Najlepiej jednak by było, gdybyśmy zrobili całe forum z wszystkimi tematami. Większość nawet nie wchodzi na to forum.
Proszę o propozycje działów na tamtym forum.
1. Farmy
2...
Administrator
Nie wiem o co ci dokładnie chodzi. Ja już taki plan wymyśliłem.
Dział: Farmy
Tematy:
1.Jonhy Brawo
treść: Aarin - 300$ - 21.11.2007 godz. 23:10
(wszystko w jednym poście)
2. Griffin
treść: ktoś tam- 300$ - 21.11.2007 godz. 23:10
3. Avryl
itd....
Dział: Pręgież
temat: jak kogoś ktoś zaatakuje to będzie zakładał temat. Następnie inni będą mogli wklejać tam swoje raporty. Gdy już będzie spokój z takim kolesiem, to autor prosi o usunięcie tematu.
Dział: wojny
tematy:
1. Propozycje wojen - każdy może jakiś zakon zaproponować
2. Spam wojenny - jak już kogoś wyzwiemy to robimy taki temat i piszemy tam jak ktoś komuś wyzeruje życie.
Dział: Hydepark
tematy: jakieś zabawy, spam, pogaduszki itd. (czekam na propozycje)
Administrator
Jeszcze jedno. Właściwe najważniejsze pytanie. Gdzie robimy tą reaktywację. Tutaj na tym forum czy na forum w bk. Na tym mało kto jest aktywny, ale przynajmniej fajnie wygląda.
mi bez roznicy , a jezeli chodzi o tych co tu nie zagladaj to po prostu ich strata...
Jeżeli któryś z nas zaatakuje jakiegos goscia i dobrze z niego zedrze srebrniki to wysyłajmy poprostu widomosc do wszystkich z zakonu z nickiem i godzina o ktorej zaatakowalismy.
Administrator
Ktoś kiedyś prowadził jakieś forum? Po tym jak adamuss odszedł to ja zostałem administratorem, ale nie wiem jak się zmienia te wszystkie tematy.